Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
UEFA Barış Şimşek'e hayran kaldı! Şimşek Cüneyt Çakır'ı yine kurtardı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

UEFA Barış Şimşek'e hayran kaldı! Şimşek Cüneyt Çakır'ı yine kurtardı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/uefa_baris_simsek_e_hayran_kaldi_simsek_cuneyt_cakir_i_yine_kurtardi_h5638_70e8e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Chelsea-Porto mücadelesinde 5. hakem olarak görev yapan Barış Şimşek, İngiliz ekibinin attığı golde pozisyonu iyi süzerek alkış topladı.

Chelsea - Porto maçında 5. hakem olarak görev yapan Barış Şimşek, İngiliz ekibinin attığı golde pozisyonu iyi süzerek büyük alkış topladı.  Bilindiği üzere Şimşek, Cüneyt Çakır'ın yönettiği uluslararası maçlarda beşinci hakem olarak görev yapıyor.

MESUT ÖZİL'İN GOLÜNÜ TESPİT ETMİŞTİ


Barış Şimşek, 20 Ekim'de Arsenal'in Bayern Münih'i 2-0 yendiği karşılaşmada da aynı görevi üstlendi ve bu maçta bir ilk yaşandı. 90+2. dakikada Mesut Özil'in vuruşunda topun kale çizgisini geçti ve gol kararının verilmesini sağladı.

Bu gol, Şampiyonlar Ligi'nde çizgi hakemi tarafından verilen ilk gol oldu ve Barış Şimşek'in golden sonraki vücut hareketi UEFA tarafından tüm hakemlere örnek gösterildi.
CHELSEA-PORTO MAÇINDA DA DOĞRU KARAR


Aynı Barış Şimşek dün akşam Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Chelsea'nin Porto'yu 2-0 yendiği maçta da Cüneyt Çakır'ın beşinci hakemliğini yaptı.

Londra'daki karşılaşmanın henüz 14. dakikasında Portolu futbolcu Ivan Marcano, topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine vurdu. Bu esnada topun kale çizgisini geçtiğini gören Şimşek, orta hakem Çakır'ı uyararak gol kararı verilmesini sağladı.

Barış Şimşek bu kararıyla sadece maçın skorunu değiştirmedi, kendi kaderini de tayin etmiş oldu.



Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.