Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Van Persie Barcelona yolcusu mu? Fenerbahçeli yöneticilerden açıklama geldi!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Van Persie Barcelona yolcusu mu? Fenerbahçeli yöneticilerden açıklama geldi!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/van_persie_barcelona_yolcusu_mu_fenerbahceli_yoneticilerden_aciklama_geldi_h2247_fb7ca.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Fenerbahçe'de mutsuz günler geçiren Van Persie'ye dev bir talip çıktı! Barcelonalı yöneticiler "ucuz ve deneyimli" dediği Persie'ye kancayı taktı. Ancak sarı lacivertli kulübün yöneticileri Hollandalı yıldızı satmamakta kararlı.

Katalan kulübüne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, sakatlıklarla boğuşan Barça’nın fazla para harcamadan forvet bölgesini deneyimli bir futbolcuyla takviye etmek istediğini savundu.

Barcelona’ya yakın El Mundo Deportivo gazetesi forvet mevkiinde sakatlıklarla boğuşan Katalan ekibin gözünü “ucuz ve deneyimli” bir golcüye diktiğini bunun için de en uygun transferin Rubin Van Persie olduğunu yazdı.

 

Gazetenin haberine göre Barcelonalı yöneticile Fenerbahçeli oyuncuyu Hollanda’nın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçta yakın takibe aldı.

 

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA: SATMAYIZ

 

İddiaya göre Barcelona Ocak ayında, Fenerbahçe’nin yedekte bırakılan golcüsünü transfer etmek istiyor. İddialara göre Türkiye'de büyük hayalkırıklığı yaşayan Hollandalı yıldız da bu transfere sıcak bakıyor. Ancak sarı lacivertli kulübün yöneticileri kendilerine resmi teklifin gelmediği, gelse bile 3 yıl sözleşmesi bulunan Hollandalı yıldızın satılmayacağını duyurdu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.