Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Wesley Sneijder'den Astana maçı sonrasında flaş açıklama! "Sorun nedir bilmiyorum ama..."
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Wesley Sneijder'den Astana maçı sonrasında flaş açıklama! "Sorun nedir bilmiyorum ama..."


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/wesley_sneijder_den_astana_maci_sonrasinda_flas_aciklama_sorun_nedir_bilmiyorum_ama_h2005_e5ef9.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile 2-2 berabere kaldığı maçın sonunda açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, sorunun ne olduğunu bilmediğini ancak bunun biraz da tecrübeyle alakalı bir durum olduğunu ifade etti. Oyunu önde götürürken birden büyük bir hataya düştüklerini belirten Sneijder, oyunun ellerinden kaçtığını göremediklerini söyledi.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile 2-2 berabere kaldığı maçın sonunda açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, sorunun ne olduğunu bilmediğini ancak bunun biraz da tecrübeyle alakalı bir durum olduğunu ifade etti.
Oyunu önde götürürken birden büyük bir hataya düştüklerini belirten Sneijder, oyunun ellerinden kaçtığını göremediklerini söyledi.

ASTANA - GALATASARAY MAÇININ GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN!


Önlerindeki maçlar içinde en zorlu rakibin Atletico Madrid olduğunu belirten Wesley Sneijder, ellerinden geleni yapacaklarını çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam etmek istediklerini belirtti.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi'nin Süper Lig'den çok daha farklı olduğunu belirtti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.