Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Bahçenizde Şık ve Ekonomik Bir Hava Yaratın
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Bahçenizde Şık ve Ekonomik Bir Hava Yaratın


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/bahcenizde_sik_ve_ekonomik_bir_hava_yaratin_h13889_949c7.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
TEKNOLOJİ

Elli yıldır dekoratif aydınlatma ürünlerinin imalatını ve ticaretini yapan Yakan Aydınlatma size her türlü dış mekanda rahatçıkla kullanılacak bahçe aydınlatma direklerini sunuyor.

Yaşadığımız mekanların aydınlatılması dekoratörler tarafından iç mekan ve dış mekan olarak ayrı düşünülüyor. İç mekanlarda daha parlak aydınlatma kaynakları kullanılırken örneğin bahçeler gibi dış mekan ışıklandırmalarında her tarafın aydınlatılması gerekmiyor. Bu aynı zamanda tasarruf sağlayıcı, verimli enerji kullanımı da demek.

Bahçelerde gereken yerlerin ışıklandırılması için kullanılan en pratik aydınlatma aracı ise direkler. Şimdi bahçeler için çok uygun boylarda, üstelik çok estetik görünen bahçe direkleri var. Aradığınız uygun fiyatlı bahçe aydınlatma direkleri ise 1964 yılından beri sektörde hizmet veren bir firma size yardımcı olabilir.

Aydınlatma Sektöründe Yarım Asırlık Tecrübe Elli yıldır dekoratif aydınlatma ürünlerinin imalatını ve ticaretini yapan Yakan Aydınlatma size her türlü dış mekanda rahatçıkla kullanılacak bahçe aydınlatma direklerini sunuyor. Dış çevre koşullarına tamamen dayanıklı, uzun ömürlü, iki yıl garantili ve tasarruf lambalı çalışan bu direklerle bahçenizde çok güzel bir görünüm yaratabilirsiniz.

Son teknoloji ile çalışmasına rağmen direklerin estetik görünüşleri klasik ve zarif çizgiler taşıyor. 2,5 milimlik çelik boru gövdenin üzerine yerleştirilen büklümlü, yapraklı modellerin hepsi sanki nostaljik bir hava çağrıştırıyor. Bütün bu koleksiyonu //www.yakanaydinlatma.com/bahce-aydinlatma-direkleri adresinde görüp inceleyebilirsiniz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.