Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
WhatsApp'tan taciz edenler yandı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

WhatsApp'tan taciz edenler yandı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/whatsapp_tan_taciz_edenler_yandi_h12859_3ddec.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
TEKNOLOJİ

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta artık rahatsızlık veren kullanıcıların hesapları kapatılabilecek. Whatsapp üzerinden taciz, tehdit veya hakaret içeren mesajlar atan kişiler süresiz olarak WhatsApp hesaplarından olabilir. SDN'de yer alan habere göre, uygulama içi güvenlik tedbirleri kapsamında kullanıcı engelleme, son görülmeyi kaldırma gibi çözümlere giden WhatsApp, daha ağır yaptırımları uygulama yoluna gidecek. Yeni çözüm sayesinde birilerini rahatsız eden hesaplar olduğunda uygulama, kişinin hesabını kapatabilecek. Önceki çözümde, kullanıcıların hesapları geçici olarak engellenebiliyordu. Firma başta ahlaksız içeriklerin paylaşımı konusundaki şikayetleri değerlendirileceğini, bu kullanıcıların hesaplarının süresiz olarak kapatılabileceğini bildirdi. Ahlaksız içeriklerin başta olduğu hesap kapatma kriterlerinde; tehdit, hakaret içeren mesaj veya paylaşımlar yer alıyor. Bu uygulamanın önümüzdeki günlerde güncelleme ile devreye gireceği belirtiliyor.

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta artık rahatsızlık veren kullanıcıların hesapları kapatılabilecek. Whatsapp üzerinden taciz, tehdit veya hakaret içeren mesajlar atan kişiler süresiz olarak WhatsApp hesaplarından olabilir.

SDN'de yer alan habere göre, uygulama içi güvenlik tedbirleri kapsamında kullanıcı engelleme, son görülmeyi kaldırma gibi çözümlere giden WhatsApp, daha ağır yaptırımları uygulama yoluna gidecek.

Yeni çözüm sayesinde birilerini rahatsız eden hesaplar olduğunda uygulama, kişinin hesabını kapatabilecek. Önceki çözümde, kullanıcıların hesapları geçici olarak engellenebiliyordu.


Firma başta ahlaksız içeriklerin paylaşımı konusundaki şikayetleri değerlendirileceğini, bu kullanıcıların hesaplarının süresiz olarak kapatılabileceğini bildirdi.

Ahlaksız içeriklerin başta olduğu hesap kapatma kriterlerinde; tehdit, hakaret içeren mesaj veya paylaşımlar yer alıyor. Bu uygulamanın önümüzdeki günlerde güncelleme ile devreye gireceği belirtiliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.