Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kağıthane'de yol çökünce bir servis de açılan çukurun içine düştü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kağıthane'de yol çökünce bir servis de açılan çukurun içine düştü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/kagithane_de_yol_cokunce_bir_servis_de_acilan_cukurun_icine_dustu_h8143_0d984.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
YAŞAM

İsranbul Kağıthan'de bir bina inşaatı için açılan temelin bitişiğindeki sokakta çökme yaşandı. Park halindeki bir servis aracı da çukura girdi.


İlginç olay Kağıthane'de bir bina inşaatı sırasında meydana geldi. Açılan temelin bitişiğindeki sokakta çökme meydana gelince park halinde bulunan bir servis aracı çukura düştü.

Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Yeşiltepe Sokak'ta bir bina inşaatı için açılan temel çukuru nedeniyle eski bir binaya ait duvarda çökme meydana geldi. Duvar çöktükten sonra bitişikteki sokağın asfaltın yolunda da çökme yaşandı. Sokakta park halinde bulunan 34 NJ 0797 plakalı bir servis aracı oluşan çukurun içine düştü.

Çevredeki apartmanlarda oturanlar gürültüye uyandı ve durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede inceleme yaptı. Polis ekipleri de çökmenin meydana geldiği sokağı emniyet şeridi ile kapatt. Sokakta bulunan bir apartman güvenlik gerekçesi nedeniyle boşaltıldı.

Servisin sahibi Orhan Engin'de apar topar aracının başına geldi. Engin'de arkadaşının haber vermesiyle olay yerine geldiğini, su borusu patladığı için zamanla çöküntünün meydana geldiğini söyledi. Araç vinç yardımıyla çukurdan çıkarıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.