Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Polise intihar notu 'Silahımda Tek Mermi Olacak Ve...'
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Polise intihar notu 'Silahımda Tek Mermi Olacak Ve...'


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/polise_intihar_notu_silahimda_tek_mermi_olacak_ve_h4085_423a0.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
YAŞAM

Zonguldak'ta yaşanan intihar olayında genç kayalıklara çıkarak kendini vurdu ve ardından aşağıya atladı.

Zonguldak'ta, saat 07.30 sıralarında Fener Mahallesi'nin Aşıklar Tepesi mevkiinde 25 yaşındaki genç silahla kendini vurduktan sonra kayalıklardan denize düşerek öldü. Genç intihardan önce polisi arayarak intihar edecceğini söyledi. Olay bununla da kalmadı, genç bir not bırakarak intiharını anlattı ve polislere babasının aranması için numara bıraktı.
POLİSİ ARAYIP İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

İddiaya göre, işsiz olan Murat Kurubaş'ın bir süredir psikolojik sorunları vardı. İstanbul'dan dün gece memleketi Zonguldak'a gelen Kurubaş, sabah saat 07.15 sıralarında polisi arayıp intihar edeceğini söyledi.



KİMİLİĞİ BULUNDU

Bunun üzerine harekete geçen ekipler Aşıklar Tepesi civarındaki kayalıklarda Murat Kurubaş'ı aradı. Bir süre devam eden arama çalışmasının ardından bir kayanın üzerinde cep telefonu, kıyafetler ve kan bulunması polis ekiplerinin dikkatini çekti. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler kıyafetlerin yanında Murat Kurubaş'ın kimliğini buldu.


Cep telefonuna da not olarak, "Silahımda tek mermi olacak. Polisi aradım kimsenin canı yanmayacak. Cebimde ne olur ne olmaz diye iki şarjör var. Garanti olsun diye kafama sıkıp denize atlayacağım. En garantisi ön frontal lob" yazdığı öğrenildi.

POLİSLERE MESAJ BIRAKTI

Ayrıca Murat Kurubaş'ın, polislerin ailesine rahat ulaşabilmesi için cep telefonuna not olarak babasının telefon numarasını yazarak 'babamın telefon numarası' şeklinde not düştüğü görüldü.

CANSIZ BEDENİ DENİZDE BULUNDU


Yaklaşık 20 dakika süren arama çalışmasının ardından Murat Kurubaş'ın cansız bedenine denizde ulaşıldı. 25 yaşındaki gence ait silah da denizin dibinden çıkarıldı. Olayı duyup gelen genç bir kızı polisler güçlükle sakinleştirdi.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.