Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

AB'den küstahça kriter!
Türk vatandaşlara yönelik vize serbestisi noktasında Türkiye'ye çeşitli kriterler dayatmaya çalışan ABD'den yine mesnetsiz bir açıklama geldi.

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, "72 kriterden 70'i tamam ama terörle mücadele maddesi halen sorun" açıklamasını yaptı.

Juncker Türkiye'nin Terörle Mücadele Yasası'nda halen değişiklik yapmamasının ise sorun teşkil ettiğini söyledi. Bunun AB şartlarından biri olduğunu söyledi. 

ERDOĞAN UYARMIŞTI: BÖYLE OLURSA O YASA ÇIKMAZ!
AB'nin yokuşa sürdüğü vize muafiyeti ve 3 milyar avroluk destek süreçlerine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böyle sürerse TBMM'den Geri Kabul Yasası çıkmaz" açıklamasını yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçkin güney 8 yıl önce

Allah belanı versin

Avatar
Seko 8 yıl önce

Saliverin Suriye lileri üzerine bak ozaman nasıl susuyorlar

Avatar
can 8 yıl önce

eğer açarsanız sizden şerefsizi yok açmayın ola ne ihtiyacımız var size avrupaymış boğuk havalarına muhatacız sanki ülkem kadar güzel yer varmı dünyada siz bize muhtaçsınız biz size değil kefereler

Avatar
Öztürk Müfit 8 yıl önce

Açacaksın sınırı, bırakacaksın suriyelileri avrupaya ondan sonra oturup seyredeceksin avrupayı

Avatar
misafir 8 yıl önce

kendi memleketlerinde terör yokmuymuş....

Avatar
Ethem arslan 8 yıl önce

Ben olsam ne pahasına olursa olsun üye olmaktan vaz geçerim.

Avatar
ömer 8 yıl önce

Ulkesinden kacan orta dogu insani ulkemizde tutmadan size özgurluk getiriyo avrupa deyip transit gecisi saglayip avrupalilari dahada özgurlestirmek lazim