Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

AB Dönem Başkanı'ndan Türkiye'ye 'ahlaksız' şart!
Avrupa Birliği’nin (AB) dönem başkanlığını yürüten Hollanda’nın Başbakanı Mark Rutte, ‘Türkiye’nin sahillerinden Avrupa’ya geçen göçmenlerin sayısının sıfıra doğru inmesi gerektiğini’ söyledi.

Reuters haber ajansına konuşan Rutte,“Göçmen sayısını sıfırı görebileceğimiz bir seviyeye getirmemiz gerekiyor. Sıfırı görmek zorundayız; şu an olduğumuz noktadan ben sıfırı göremiyorum” dedi. Rutte, “Tamamen sıfıra indiremezsiniz, ama en azından rakamı şu anda olduğu seviyeden önemli bir şekilde aşağı çekmeniz lazım” diye konuştu.

YENİ ZİRVE PAZARTESİ

Hollanda Başbakanı, Pazartesi günü Türkiye ile Avrupa Birliği arasında gerçekleşecek göçmen zirvesi öncesinde, ‘en azından Türkiye ile AB’nin üçüncü ülke vatandaşları ve ekonomik göçmenlerin geri dönüşünü hızlandırmak konusunda anlaşmasını umut ettiğini’ belirtti. Rutte “Bence elde edilebilecek en asgari sonuç bu olur” ifadelerini kullandı.

Türkiye ile AB liderleri, Avrupa’ya mülteci akışının durdurulması konusunda mutabakata varmıştı. Bu çerçevede AB’nin Türkiye’ye 3 milyar Euro vermesi kararlaştırılmıştı. Anlaşmadan bu yana AB’den Türkiye’nin çabalarının umulan sonucu vermediği yönünde açıklamalar geliyordu. Mülteci akınında son durumu görüşmek üzere Türkiye ile AB arasında önümüzdeki Pazartesi günü bir zirve daha yapılacak.

50 BİN KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları ile emniyet ve jandarma ekiplerinin yılın iki ayında Ege Denizi ve Türkiye’nin batısındaki 8 ilde yaptıkları operasyonlarda, yasa dışı yollardan Avrupa’ya  geçmeye çalışan yaklaşık 50 bin kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla bini aşkın şüpheli gözaltına alınırken, 23’ü yabancı uyruklu olmak üzere 400’ün üzerinde organizatör tutuklandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir ÖNER 8 yıl önce

Göçmenlere hiç engel olmadan avrupaya geçmesini yardım ederek sağlasak ne olur. Bütün bunların yükünü türkiye ki taşıyacak. Bir türkiye ne insanlıktan anlıyor, merhamet, insanlık onlarda yokmu.

Avatar
saban 8 yıl önce

adam yerine koyar cevap verirsem ne oluyum. bunlari dinlersek bu kadar acimasiz olabilirler

Avatar
sefer avdagi 8 yıl önce

Açın kapıları gitsinler avrupaya görelim bakalım o büyük dedikleri avrupayı ulan 3 milyar evru yardım edecek oldular 40 dereden su getirdiler türkiye 8.9. Milyar yardım etti bunların kulakları duymadı bırakın gitsinler nereye gidiyorlarsa kalana yardım edin yeter ancak avrupadan türkiyeye getirileni kabul etmeyin görelim avrupayı ne yapacak

Avatar
Akat 8 yıl önce

Türkiyenin ne avrupya ihtiyacı var nede hollanda gibi küçücük ülke ve cumhuriyet bile degil kıraliyetle idare edilen bir ülkenin dönem başkanı olupta türkiye hakkında küstahca yorumlar yapmasına,ben şahsen ciddiye bile almıyorum ihtiyaç'da görmüyorum,türkiye'ninde bu ülkeyi pek kayleye alacagına ihtimal vermiyorum,
Mülteci konusunda türkiye gereken bütün fedakarlıgı göstermiştir avrupa ortadoguyu karıştırdıgı gibi masum insanlarıda hem yerlerinde hemde göç halinde katlederek zulüm vermiştir ve halada vermektedir,
İnsan hakları bm yada nato gibi sistemlerin
Hiç bir şekilde müslimanların lehine oldugunu göstermemektedir bunu bilenler biliyor zaten,
Yüz yıllarca osmanlının koruması altında yaşayan hollanda'nın,bu tür konuşması gerek mülteci hakkında gerek türkiye hakkında manidar talihsizliktir,
Tabi bu günler bir gün geri tepecektir o zaman
Korkudan hangi delige gireceklerini ben merak ediyorum,zulmun bu dünyada her zaman iki yönu olmuştur iyi ve kötü,biz iylik yaptık bunlar kötülük tabi bunun birde rovanjı olacak yüce
ALLAH'ın izniyle,????????

Avatar
Rüştü gençel 8 yıl önce

Kapılarıselbest bırakmalı iki yüzlü avrupagörmeli Türkiye avrupadan emir alacak bir ülke değil

Avatar
trabzonlunecati 8 yıl önce

Dostlar Allah Kuranı kerim de ; onlar sizi gördüğü zaman dişlerini sıkarlar .buyuruyor.Onlar sadece bizim paramızı severler,bizden ise nefret ederler.AÇIK ve NET.Kendi aralarında demokrasi uygularlar,bizi soymaya çalışırlar.

Avatar
Orhan 81 8 yıl önce

AB yi biz cok iyi tanidik ta bu bizim politikacilar 100 senedir hala taniyamadi

Avatar
Sedat 8 yıl önce

Basimiza kontrolcu kesildiler :)
Turkiye sart ve gun vercek, gelmedimi yerine, hic acimadan beklemeden yollayacak bir dalga.
Pesin bidaha birdaha birdaha ... Glrsunler ebesininkini, onlar bize aciyorlarmi!!
Sonra dönecen doguya, verecen Daes ve muhaliflere Full destek rus ve esede karsi, biryandan pydyi temizliyeceksin o bölgesinden, ohhhh.
Döncen irana ve israil hatanizi görim sikerim sizi diyeceksin.
Amerika birbok yiyemez onlarin ensesini sikan cok ulke var,
Basit bir satranc ,,
En buyuk kozlar bizde aslinda