Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

ABD asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz öldürüldü mü? Polis cinayet şüphesi üzerine yoğunlaştı.
ABD'nin New York kentinde cesedi bulunan ABD asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Polis, cinayet şüphesi üzerinde duruyor.

ABD'nin New York kentinde cesedi bulunan ABD asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz'in ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Yerel medyada çıkan ve emniyet kaynaklarına dayandırılan haberlerde, 35 yaşındaki oyuncunun Brooklyn'de park halindeki bir cipin arka koltuğunda başı yarılmış halde ölü bulunduğu belirtildi.



5 KASIM'DAN BERİ KAYIPTI

Cesedin siyah çöp torbalarının arasında bulunduğu da ifade edilirken, 5 Kasım'dan beri kayıp olan basketbolcu için pazar günü polise kayıp ihbarı yapıldığı aktarıldı.



Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, cinayet şüphesi üzerinde durulduğu kaydedildi. Cesedin bulunmasının ardından New York adli tıp yetkililerinin yaptığı otopsinin sonuçları ise henüz açıklanmadı.



2010'DA TÜRK VATANDAŞI OLDU

2010 yılında Türk vatandaşlığına geçen ve Türkiye dışında Michael Wright ismiyle tanınan basketbolcunun cesedinin Brooklyn Kings County Hastanesi morguna götürüldüğü öğrenildi.

THY AVRUPA LİGİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öte yandan, Avrupa basketbolunun bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi, oyuncunun ölümü nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Ali Karadeniz'in Avrupa'da formasını giydiği birçok kulüpte yıldız statüsünde mücadele ettiği ifade edildi.



Açıklamada, 203 santimetre boyundaki oyuncunun ULEB Avrupa Kupası'nın gelmiş geçmiş en skorer 24'üncü ismi olduğu anımsatıldı.



Avrupa kariyerine 2001 yılında Polonya'nın Slask Wroclaw takımında başlayan Ali Karadeniz, Türkiye, İspanya, İsrail, Almanya, Fransa ve Güney Kore liglerinde de mücadele etmişti.



TÜRKİYE'DE DÖRT TAKIMIN FORMASINI GİYDİ

Beşiktaş'a 2005-2006 sezonunda transfer olan oyuncu, 
Türk Telekom, Trabzonspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi formaları da giymişti.



Oyuncu, 2001 yılında 
NBA ekiplerinden New York Knicks tarafından draft edilmiş fakat ligde süre alamamıştı. Ali Karadeniz, son olarak Fransa'nın Cholet Basket takımının kadrosunda yer almış, şubat ayında takımdan ayrılmıştı.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.