Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

ABD'de yeni bir skandal! 12 yaşındaki çocuklara "vur emri" verildi!

Amerikalı drone pilotu Brandon Bryant’ın açıklamaları kan dondurdu. Bryant 12 yaşındaki erkek çocuklarının meşru hedef sayılıp vurulduğunu söyledi.

Amerikalı pilot, Almanya’da ABD Ulusal Güvenlik Servisi (NSA)’in ülke içindeki faaliyetlerini araştırmak için kurulan komisyona konuştu. Brandon Bryant’ın açıklamaları kan dondurdu.

12 YAŞINDAKİ ERKEKLER HEDEF

Bryant; Irak, Afganistan Pakistan, Somali ve Yemen’de görev yaptığı sırada 12 yaşındaki erkekler çocuklarının vurulmasının meşru olduğunu belirtti. Emri veren komutanlara göre 12 yaşındaki çocuklar savaşabilecek yaşta.

ÇOCUKLARIN YAŞINI NERDEN ANLAYACAKLAR

12 ve üzeri yaşındaki çocuklar için vur emri verilmesi bile büyük bir skandal iken akıllara takılan bir başka soru ise pilotların çocukların 12 yaşında olup olmadıklarını nereden anlayacakları! Bu uygulamanın çocukların yaşına bakmaksızın vur emri verdiği ileri sürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.