Öne Çıkanlar azeri vekil kevin weil şenay köşdere habermark türk hacker

ABD'den flaş PKK açıklaması!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, başkent Washington'da bir basın toplantısı düzenledi. Kirby gazetecilerin sorduğu bir soruya, ABD’nin YPG’yi terörist bir örgüt olarak görmediğini belirtti.

YPG TERÖRİST DEĞİL

PKK’nın Suriye kolu PYD’nin askeri kanadı YPG’yi terör örgütü olarak görmeyen Kirby, YPG’nin IŞİD’le savaştığını söyledi. Birlikte çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

ENDİŞELERİ ANLIYORUZ

Kirby Türk hükümetinin YPG’yle alakalı endişelerini de anladığını söyledi. Türkiye’nin de IŞİD’e karşı koalisyona verdiği desteğ takdir ediyoruz açıklamasını yaptı. “Her konuda aynı fikirde olmamız gerekmez. Mücadeleyi bu şekilde de yürütebiliriz.” dedi.

RUSYA’NIN TAVIRLARINDAN ENDİŞELİYİZ

Kirby Suriye’ye askeri yığınak yapan Rusya’dan tedirgin olduklarını söyledi. Moskova yönetiminin IŞİD’e karşı yığınak yaptığı belirtmesinin ise gerçeği yansıtıp yansıtmadığını bilmediğini belirtti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.