Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

ABD'den hem itiraf hem iftira

Orta Doğu'da terör örgütlerini kuran ve destekleyen Amerika'nın Savunma Bakanı Jim Mattis, SDG teröristlerinin Afrin'e geçmesini Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'na bağlayacak kadar ileri gitti. 

"AFRİN'E GEÇENLER OLDU"

ABD tarafından, PYD'li teröristlerden oluşturulurak kurulan terör oluşumu SDG'den Afrin'e geçişlerin olduğunu kabul eden Mattis, "Afrin'de dikkatlerini dağıtan bir durum var" açıklamasını yaptı. 

AÇIKÇA TÜRKİYE'Yİ SUÇLADI

Mattis ayrıca, “Ayrıca şu anda Afrin’de devam etmekte olan dikkati dağıtan bir durum var. Bu durum SDG içerisinde yüzdesi net olmamakla birlikte yüzde 50 veya daha azı ya da çoğunun dikkatini dağıtıyor, Kürt arkadaşlarının Afrin’de saldırı altında olduğunu görüyorlar ve bu da onların dikkatinin oraya kaymasına sebep oluyor. Bazı durumlarda ise bazı birlikler oraya (Afrin’e) kaydı.” şeklinde iftira ve itiraflarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mesutmcs 6 yıl önce

Utanmaz ahlaksız soysuz katil it sürüleri...