Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

ABD'den skandal Can Dündar'ın açıklaması!
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, ABD'nin resmi US Embassy Turkey Twitter adresinden yayınlanan açıklamasında “ABD, gazetecilik faaliyetleri sonucu devlet sırlarını sızdırdıkları gerekçesiyle suçlu bulunan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün davasında 6 Mayıs’ta verilen mahkumiyet kararlarından endişe duymaktadır” dedi.

Kirby, ABD’nin ifade özgürlüğüne olan desteğini yenilediğini ve Türk makamlarına, demokratik, açık toplumların vazgeçilmez bir unsuru olan bağımsız ve serbest bir basını desteklemeleri yönünde çağrıda bulundu. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü,Türkiye’ye aralarında adil yargılama, yargı bağımsızlığı ve ifade özgürlüğünün de bulunduğu demokrasinin temel ilkelerine dair anayasasında yer alan ve AGİT’e vermiş olduğu taahhütlere bağlı kalması yönünde çağrı da yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gercek türk vatandasi. 8 yıl önce

Hadi sktr ordan

Avatar
zaza 8 yıl önce

Abd once kendi pisliklerini konussun onlarin haddine degel bir ittin olmesi

Avatar
türküm elhamdulillah 8 yıl önce

sktirin şerefsiz köpekler

Avatar
izdusum 8 yıl önce

Şeref yoksunlari

Avatar
Murat Murat 8 yıl önce

Haa demekki neymiş işlem doğruymuş.abd rahatsız olduğuna göre con dündar ve saz arkadaşları vatan hayini imiş,şimdi tam olarak tasdiklendi...

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Coniler rahatsız oluyorsa demeki iyi şeyler yapılıyor.

Avatar
Orhan 8 yıl önce

Abd yetkilisi almanya da görülen dava hakkındaki yorumunuz

Avatar
Adam 8 yıl önce

Önce Guantanamo üssünde yaptıklarınızın hesabını verin, utanmadan bir de endişe duyuyoruz diyor !