Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

ABD'li gazeteciden çarpıcı analiz!
Karlov suikastını ele alarak ABD hükümetini analiz eden ünlü ABD'li gazeteci Jerome Corsi, Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ bağlantısına odaklanarak Clinton ve Obama'nın FETÖ'yü açıkça desteklediğini belirtti.

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın dış politikada sözünü dinleyeceği isimlerden biri olan ABD'li yazar Jerome Corsi, önemli bir makale yazdı. Corsi'nin makalesinde Rus büyükelçi Andrey Karlov'un suikastine ilişkin çarpıcı bilgiler, Clinton-FETÖ ilişkisi ve pek çok önemli detaya yer verildi.

Yenişafak'ta yer alan habere göre Corsi'nin yazısında ayrıca, Karlov'u öldüren Altıntaş'ın 15 Temmuz günü, Erbil'deki CIA ofisi yakınlarında olduğu bilgisine de yer verildi. Rus Büyükelçiyi öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ bağlantısına dikkati çeken Corsi, suikastin 15 Temmuz darbe girişimiyle de alakası olduğunu vurguladı. Hepsinin Corsi, FETÖ örgütü elebaşı Gülen'in Pensilvanya'da yaşamasının altını çizdi.

"FETÖ'YÜ AÇIKÇA DESTEKLİYORLAR"

Corsi'ye göre Fethullah Gülen'in Clinton ve Obama tarafından desteklendiği ve korunduğu apaçık ortada. Gülen'in ABD'deki en önemli adamlarından Gökhan Özkök'ün Hillary Clinton'ın kampanyasına büyük para aktardığını savunan Corsi, ABD'nin Gülen konusunda Türkiye'ye karşı 'bilmiyormuş' gibi davrandığını belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.