Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

ABD: Rusya ile ilişkiler sona erebilir

ABD ile Rusya arasındaki gerilim, ikili ilişkilerin bitme noktasına kadar geldi. ABD'den bu konuya ilişkin bir açıklama daha geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin henüz sona ermediğini belirterek, "Hala aynı noktadayız. Kapıları tamamen kapatmadık. Rusya'nın henüz Suriye’de bizim görmek istediğimiz adımları atmaması nedeniyle ilişkilerin sona ermesine çok yakın bir noktadayız." açıklamasını yaptı.

"FARKLI SEÇENEKLER VAR FAKAT SONUÇLARI İYİ DEĞİL


"
Toner diplomatik çözüm istediklerini söyledi;

"Burada daha önce konuştuğumuz gibi önümüzde farklı seçenekler var. Bunlardan birçoğunun sonucu çok iyi değil, bu yüzden kapıları biz tamamen çarpıp kapatmadan meselenin ciddiyetinin bizim ve Rusya tarafından anlaşıldığından emin olmak istiyoruz."

DİPLOMASİ BİTERSE...
Toner, Suriye'de taraflar arasında gerilimin daha da artmasından çekindiklerini dile getirerek, "Diplomatik sürecin öldüğünü kabul etmemiz durumunda gerilimin artmasını istemeyiz, fakat diplomasi sona ererse pekala sonuç bu olabilir." 


RUSYA'YA YAPTIRIMLAR UYGULANABİLİR!
Marc Toner ayrıca, Rusya’ya daha fazla yaptırım uygulanmasının seçeneklerden birisi olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.