Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş lale mansur içişler bakanı

ABD’den ‘seyahat uyarısı’ açıklaması
Seyahat uyarısının herhangi bir tehdit ya da istihbarattan kaynaklanıp kaynaklanmadığı sorusunu yanıtlayan Toner, “Olması muhtemel ya da önemli bir istihbarata sahip değildik” dedi.
İstihbarata sahip olmaları durumunda Türk yetkilileri bu konuda bilgilendireceklerini ifade eden Toner, seyahat uyarısı ile Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı arasında bağ kurmanın doğru olmayacağını da aktardı.
İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyen sözcü, uyarıyla ilgili şunları söyledi:
"Bu uyarıda terör gruplarının ABD vatandaşlarına yönelik artan tehditlerine işaret ettik ve aşırıcıların sadece Türkiye'de değil, Avrupa genelinde havaalanları ve ulaşım merkezlerini hedef aldığı uyarısında bulunduk.
Biliyorsunuz Türkiye'de birçok terör saldırısı da meydana geldi. Ama 'ABD’liler Türkiye'ye seyahat etmesin' demiyoruz. Böyle bir durumda, ister Paris'teki gibi olsun, ister Brüksel'deki terör saldırılarından sonra Amerikan vatandaşlarına güncel bilgileri edinmeleri, temkinli olmaları ve bulundukları yerde durumun, tehdidin farkında olmalarını hatırlatıyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıncı 8 yıl önce

Yalancının tasadüfmüş yahudi bozmaları coniler kafirler Allah bin belanızı versin em iyi Amerikalı ölü Amerikalıdır

Avatar
hasan 8 yıl önce

Dünyanın neresinde olursa olsun islama düşman olanları Allahım ya kahhar cc ismi ile kahri perişan eyle sin inşAllah amin

Avatar
laz oğlu 8 yıl önce

fazla yazmıyorum amerikada rusyanında almanyanında fıransanında amına koyayım

Avatar
Mickael 8 yıl önce

Bunların hepsi orospusu çocuğu ne derse desinler düşünceleri aynı bizi yıkmak ama amacınıza ulaşamayacaksınız bunu iyi bilin