Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör HDP

AİHM'den o gazeteciye şok!
AİHM, Arnaud Bedat adlı İsviçreli gazetecinin bir trafik kazası sonrası emniyet ve İçişleri Bakanlığında yapılan gizli görüşmeleri haber yaptığı için İsviçre hükümeti tarafından suçlu bulunması üzerine açtığı davayı karara bağladı.

AIHM GAZETECİYİ HAKSIZ BULDU!

Bedat gizli belgeleri deşifre ettiği için İsviçre hükümeti tarafından 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Bedat bunun üzerine AİHM'e ifade özgürlüğü ihlali gerekçesiyle başvuruda bulundu. Ancak AİHM Bedat'ı haksız buldu...

"PAYLAŞTIĞI BİLGİLER MASUMİYET KARİNESİNE ZARAR VERDİ"

AİHM Bedat'ın devam eden soruşturmaya ilişkin paylaştığı bilgilerin masumiyet karinesine zarar verdiğine hükmetti.

CAN DÜNDAR VE ERDEM GÜL AKILLARA GELDİ

Can Dündar ve Erdem Gül ise "Devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme", "Siyasi ve askeri casusluk", "Gizli kalması gereken bilgileri açıklama; "Terör örgütünün propagandasını yapmak' suçundan tutuklanmıştı ancak Anayasa Mahkemesi'nin kararıyla serbest bırakılmışlardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.