Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Ajan gibi çalışan İngiliz vekil: Natalie McGarry
Türkiye, kanlı terör örgütü PKK'ya yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Birlik ve beraberliği hedef alan teröristler köşeye sıkıştı. Dünya ise işi gücü bıraktı Doğu ve Güneydoğu'ya baka kaldı. Yüzlerce yabancı gazeteci, başta Diyarbakır Sur olmak üzere pek çok noktaya merak sardı. Hendeklerin barikatların arkasına gizlenen sözde gazeteciler PKK'lı teröristleri dünyaya "Kürt savaşçılar" olarak tanıttı. İşte bu karanlık lobiye İngiliz vekil de katıldı. 

ETEKLERİ TUTUŞTU

İngiliz milletvekili Natalie McGarry önceki gün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gözaltına alındı. Üstünde "etekli teröristler"in kıyafetlerinden vardı. Bir süre sonra serbest bırakıldı. Ancak İngiliz vekilin ziyaretleri Sur'la sınırlı kalmamıştı. Buna göre 34 yaşındaki Natalie, Kasım 2015'te Ayn El Arap'ta (Kobani) düzenlenen Yeni Dünya Zirvesi'ne katıldı. Katılanlar arasında terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu olan YPG'nin sözde komutanları da vardı. McGarry, terör örgütünün düzenlediği konferansta kadın hakları üzerine konuşma yaptı. Ayn El Arap'ta kadın haklarından bahseden Natalie, kendi ülkesinde de Türkiye aleyhinde kampanyaya başladı. 

SESLERİ KAYDEDİYORMUŞ

"Türkiye'de Kürt halkına karşı sivil katliam uygulanıyor" şeklinde yalan bir önerge hazırladı. İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nın cevaplaması için 19 Ocak'ta bakanlığa sundu. Bunun üzerine İngiliz Dışişleri, Natalie'ye cevabı yapıştırdı. Natalie'nin önergesini yanıtlayan bakanlık "Terör örgütü PKK Türk güvenlik güçlerine saldırıyor. Türkiye de meşru hakkını kullanarak terör örgütü ile mücadele ediyor" ifadelerini kullandı. Ancak rahat durmayan İngiliz vekil Sur'a gelip kan lobisine katıldı. Kendisini gözaltına alan güvenlik güçlerine ise "Silah seslerini kaydediyorum" şeklinde küstah bir savunma yaptı.

PARTİSİNDEN ATILDI

Mc- Garry, İskoç Ulusal Partisi'nden vekil seçildi. Kurucusu olduğu Özgür Kadınlar Derneği adına topladığı paraları zimmetine geçirince partisinden ihraç edildi. İngiliz kamuoyundan kendisine büyük tepki gitti. İngilizler "Yıllık 77 bin Pound (300 bin TL) maaş alıyor. Sonra da gidip Türkiye'nin içişlerine karışıyor" diye konuştu. İskoç asıllı Natalie McGarry, geçtiğimiz Kasım ayında Ayn El Arap'a geldi. Terör örgütü YPG simgelerinin bulunduğu bu masaya oturup kadın haklarından bahsetti. (Takvim)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.