Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş cizrede yangın rus tırları iki ülke planı ne

Akıllara durgunluk veren hapisten kaçış planı! Mahkum bakın nasıl enselendi?

Brezilya'da Hollywood filmlerini aratmayacak bir soygun girişimi yaşandı. 36 yıllık hapis cezasından bıkan mahkum kaçmak için çok ilginç bir yol denedi. Antonio Felipe isimli mahkum, yaşlı bir insan yüzüne benzeyen maske ve peruk takarak kaçmaya çalıştı. Ancak uzun boyundan şüphelenen gardiyanlar tarafından yakalandı.  İşte başarısızlıkla sonuçlanan bir hapisten kaçma girişimi daha...

Brezilya’nın güneyindeki Coronel Odenir Guimaraes hapishanesinde 36 yıllık hapis cezasını çekmekte olan bir mahkum Hollywood filmlerine taş çıkartacak bir makyaj hilesiyle kaçma giriminde bulundu.



Ülkenin en büyük uyuşturucu çetelerinden birinin üyesi olan Clodoaldo Antonio Felipe adlı mahkum, henüz nasıl elde bilinmeyen gerçek bir insan yüzüne tıpa tıp benzeyen bir yaşlı kadın maskesi ve peruk takıp kadın elbiseleri giyerek hapishaneden kaçmak istedi.

Ünlü televizyon dizisi Görevimiz Tehlike’deki makyaj sahnelerini aratmayan bir profesyonellikle gerçekleştirilen kıyafet değişimi mahkumun dış kapıya kadar gelmesini sağladı.

Ancak yaşlı kadının uzun boyunun dikkat çekmesi ve gardiyanların yaşlı kadının ziyaret saatinde içeri girişini hatırlamayarak kimliğini sormasıyla firar macerası son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.