Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Alman dergisinden Erdoğan'a 10 sayfalık eleştiri
Alman siyaset dergisi Der Spiegel bugün çıkan sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı  eleştirdi.

Dergide tam 10 sayfa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izlediği politika eleştirildi. Dergi kapak resminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yanında Almanya Başbakanı Angela Merkel’i karikatürize etti.

Dergi kapak spotunda “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hürriyet ve demokrasiye karşı savaş açtı” iddiasında bulundu.

Der 
Spiegel dergisi Erdoğan ile ilgili şu cümleleri kullandı;

“Alman Televizyon kanalları NDR ve ARD’de yayımlanan mizah video klip cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kızdırdı. Avrupa, Türkiye ile Avrupa’da göçmen krizini çözmek için anlaştı. Video klip ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saldırgan, otoriter tarafını ortaya çıkardı. Avrupa böylelikle kimle işbirliği yaptığını, kime teslim olduğunu gördü” diye yazdı.

“Video klip yüzünden Almanya Büyükelçisinin Dışişleri Bakanlığına çağrılması, gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül için mahkemeye gelen Alman Konsolosun iktidar tarafından eleştirilmesi Türkiye’de ifade ve basın özgürlüğünün olamadığını gösterdi” açıklamasına yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferki munishi 8 yıl önce

VAllah turkiyededa demokrasi yogise nerde var cunku bu parazitllar hep yunetim alltina turkiyey tutan simdi o zamanllar hatira kalldi her dekilde turkiyeye saldiriyor 3 milion vibarinda suriye vatandadini ekmekle besliyor pkk ile savasiyor ya bunllar 1 miliyo multecile belaya dustuler nsil turkiyeye nadihat veriyorllar anllamiyorum can dundar zatin babadile beraber onllarin kopilesi onllarin deirmenine suyu ceviriyorlkar hukumete kasi yazarse daniyorllar ki onllarda serbez birakmaz simdili turkiye degil ne abdulaziz vakti ne da afnan mendered po trecep tayip erdoan bunu bildinler

Avatar
Muhcu ceyhan 8 yıl önce

Bes yildir avrupanin gancuk fahise oldugunu terorist oldugunu her makamlarina bagirdim..devlette biraz yzmruk vursun masaya..türkiyede gezen ajanlari biliysiniz.cekin vurun.gebertin.pyg pkk ypg ye iside silah veren benmiydim..terorist diye 14 yasindakileri tutuklayler sorgusuz..sizda merkeli terorist ilaan edin.kendi gancuk agziyla pkk ya yolladigim silah isidin eline gecti demisti..demekki teroriste yardim eden teroristtir.kendini savunma hattini gec saldirma hattindayuk

Avatar
Nazka 8 yıl önce

Ya böyle dergiler sadece SARKAZM onlar zaten demokratiyi Turkiyeden ögrenecek...Tyrkiye guclendi diye Turkiye guclenecek bile onlarin bu yollarda sadece bos bos yapilacak seyler yapiyorlar...Reisimiz Allaha ve milletine amanettir...Reisimuze uzun umurler insAllah

Avatar
Can dost 8 yıl önce

Çok komik yahuu... Spiegel son yıllar okucu sayısı yüzde 75% düşüşdü. Daha dün açıklamalar aldık. Avrupa'daki yerini şimdi Devletimize karşı yayın yapması okuyucuları artıracağını sanıyor. Çünkü mülteci krizi baya almanya'da politikada çok polemik yaratıyor. Bundan faydalanmak istiyor. Şerefsiz köpekler. Onların sonu geldi. Son çırpınışları :)))

Avatar
Muhabelettin 8 yıl önce

Ciddiye alınacak bi tarafı yok. Asiri sagci der Spiegel