Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Alman dergisinden küstah kapak!

Alman medyasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlığı devam ediyor. Ülkede yayın yapan Der Spiegel dergisi, Türkiye özel sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapağına taşıyarak Türkiye için 'özgürlüğünü kaybeden ülke' benzetmesini yapmıştı.

ALMAN MEDYASININ TEK DERDİ ERDOĞAN

Almanya'da yayın yapan iş, finans ve ticaret dergisi Handelsblatt dergisi de hedef olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti.  Erdoğan'ı kapağına taşıyan dergi, "2016'da bir diktatör doğdu" başlığıyla okuyucuya sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 8 yıl önce

Nââlet olsun Almanyaya

Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Seçilmişe dikdator diyenin amina köyüm ben o kadar çok korkuyorlarki siciyorlar altlarina.Eh ne diyelim yükselen Türkiye yi izlemeye devam edin çakallar

Avatar
nejla 8 yıl önce

Almanyayi adam eden turkler oldu simdi ceviz kabugundan cikmis turkiye cumhuruna caur atiyo .onlarda meyve veren agaci biliyor .cekemiyorlar hainler.inadina erdogan inaina vatan millet