Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Alman komedyenden geri adım!
Almanya'da kamu televizyonu ZDF'de "Neo Magazin Royale" programında okuduğu şiirde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden komedyen Jan Böhmermann, programına ara verdiğini duyurdu.
 
Böhmermann, Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, 3 yıldır yaptığı programa, dinlenmek istediği için ara verdiğini söyledi. 

 ZDF kanalının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Jan Böhmermann ve prodüksiyon firması btf'nin programa bir süre ara verme kararına saygı duyulduğu ifade edildi. Programa 12 Mayıs'a kadar ara verildiği söyleniyor...
 
Alman hükümeti, okuduğu şiirde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden komedyen Jan Böhmermann hakkında, yargılanması talebiyle hukuki süreç başlatılmasına onay vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL YILMAZ 8 yıl önce

BÜNLAR ÇÜKÜR BÜ GİBİ ŞEREFSİZLERDEN BİZDEDE ÇÖK

Avatar
Yakup Aktaş 8 yıl önce

Jan Böhmermann Almanyayı terkedip Kuzey Koreye yerleşip Basın özgürlüğü çağrısı yapacakmış. Eceli gelen cami ....!