Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Alman şarlatandan Türkiye'ye küstah iftira

Almanya’nın Türkiye’ye yönelik silah satışını durdurması gerektiğini savunan Yeşiller Partisi Milletvekili Jürgen Trittin, savaş ve savaş tehlikesi bulunan bölgelere silah sevkiyatlarının yapılamayacağı yönündeki temel ilkenin NATO üyeleri için de geçerli olması gerektiğini söyledi.

NATO Parlamenterler Asamblesi 62. Genel Kurulu toplantısına katılmak için İstanbul'a gelen Alman vekil, “Demokrasinin temel haklarını tasfiye etmeye başlayan bir NATO partneriyle karşı karşıyayız” dedi.

Türkiye’ye silah ve askeri teçhizat sevkiyatının durdurulması gerektiğini belirten Trittin, Türkiye'nin bu silahları ‘kendi halkının bazı kesimlerine karşı savaşta’ kullanabileceğini iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Metin 7 yıl önce

Almanlar ah şu alamanlar...padişahimiza dil uzatacaklatina kendigotelerine dillerini uzatsinlar..ki dün bir tane idi göte leri şimdi 80 milyon götr oldular.Altlari üstleri ile yer değişmiş hilkat garibeleri

Avatar
Ahmet Metin 7 yıl önce

Almanlar ah şu alamanlar...padişahimiza dil uzatacaklatina kendigotelerine dillerini uzatsinlar..ki dün bir tane idi göte leri şimdi 80 milyon göte oldular.Altlari üstleri ile yer değişmiş hilkat garibeleri