Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Alman Savunma Bakanı'ndan skandal Türkiye açıklaması!
Welt am Sonntag gazetesine konuşan Bakan Von der Leyen “Türrkiye'de bizde derinden endişe yaratan gelişmeler var, basın özgürlüğüne kısıtlamalar ya da insan ve azınlık haklarına riayet edilmemesi veyahut parlamenterlere yaklaşım gibi”dedi.

TÜRKİYE'Yİ ELEŞTİRDİ

Bakan Von der Leyen “Bir ortaklık, karşılıklı yöneltilen eleştirilere, görüş farklılıklarına dayanıklı olmak zorundadır” diye konuştu.
Hristiyan Demokrat Birlik partili siyasetçi Avrupa'nın sığınmacı krizinde hata yaptığını kaydetti. Von der Leyen “Mülteci krizinin bizi bu kadar zamansız yakalaması ve sarsması, Avrupalılar olarak bizim kendi sorumluluğumuz” diye konuştu. Bakan Von der Leyen Avrupalıların Schengen Bölgesi'nin avantajlarından yararlandığını ancak “dış sınırların güvenliğinin nasıl sağlanacağı”, yasadışı sığınmacılara nasıl yaklaşılacağı” gibi konunun “nahoş taraflarının” konuşulmadığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 8 yıl önce

Tabi endişelenin karşınızda o uyuyan eski Türkiye yok önce yönetim sizin istediğiniz gibiydi şimdi uyandı

Avatar
Gerçekler 8 yıl önce

Sigindiklarİ hep basın özgürlüğü yolunda eleştiriler başka elestircek bir şey yok çünkü sizleri kaderinizle baş başa birakacagiz o zaman türkiye nin değerini anlarsınız

Avatar
Kemal 8 yıl önce

Hep bir ağızdan sikronize bir şekilde
Türkiye karşıtıtavirlar devam ediyor.RTE nin mv.eleştirisi sonrasi.
Ne yapsaydı soykırım meselesinde bunları alkışlamamız lazimdi.