Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Alman vekilin PKK sevgisi
Türkiye, dört bir yandan kanlı ittifaka karşı mücadele başlattı. Almanya'da Türk düşmanlığı hortladı. Alman Federal Meclis'i de 2 yıldır rafta beklettiği sözde Ermeni soykırımı yasasını bir anda gündemine aldı. Aralarında Türkler'in de olduğu Alman vekiller yasayı onayladı. Ancak Ermeni diasporasının yalanına sarılan Alman vekillerin ihaneti bununla sınırlı kalmadı. O Almanlar'dan biri terör örgütü PKK hayranı çıktı. Alman liberal Hür Demokrat Partisi'nin (FDP) vekili olan 34 yaşındaki Tobias Huch adeta terör örgütü PKK militanı gibi davrandı. Huch yakasına Alman bayrağı, HDP ve YPG rozeti takıp her defasında soluğu terör yuvası Kandil'de aldı. Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu olan YPG kamplarına katıldı.

BİLD YAYIMLADI...
Hatta Alman askerleri ile terör örgütü YPG'nin saflarında yer aldı. Terörist kıyafeti giyip Irak'ın kuzeyinde cirit atan Tobias aynı zamanda HDP'yi bağrına bastı. Tobias Huch, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile kanka çıktı. Alman vekil, Selahattin Demirtaş ile 23 Kasım ve 13 Aralık 2015'te Almanya'da bir toplantıya katıldı. Demirtaş ile selfie yapıp sosyal medya hesabından yayınladı. 9 Nisan 2016'da Kobani'ye giden Tobias Huch, Mayıs'ta ise Figen Yüksekdağ'ı ağırladı. "Sırtını terör örgütü PYD ve YPG'ye dayayan" Figen Yüksekdağ, 8 Mayıs 2016'da soluğu Almanya'da aldı. Onu Huch, karşıladı. Bu arada Alman medyası da Huch'un yanında yer aldı. Sık sık Kobani'ye giden Alman vekilin izlenimleri, 26 Ekim 2015 tarihli Bild gazetesinde yayımladı.

HİTLER HAYRANI DERİN ADAM
Tobias Huch, 10 Ağustos 1981 yılında Almanya'nın Mainz kentinde dünyaya geldi. Tam bir Hitler hayranı olan Huch, Almanya'da Türkiye aleyhtarı çalışmalara girişti. Sözde Kürdistan'ın kurulabilmesi için Avrupa genelinde çalışma yürüten ekip için seçildi. Sosyal medyada 175 bin takipçisi olan Huch'un, Almanya genelinde Türkiye'yi hedef alan gösterileri de organize ettiği kaydedildi.





Tobias Huch, 8 Mayıs 2016'da Almanya'da Figen Yüksekdağ ile bir araya geldi.



Derin Almanya'nın adamı olarak lanse edilen Tobias, Irak'ın kuzeyine gidip terör inlerine girdi.



Hain Alman terör örgütü YPG seviciliğini bu fotoğrafla kanıtladı...

Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.