Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Almanya'da dehşet bir olay yaşandı! Bavyera eyaletinde bir evde 7 bebeğe ait ceset bulundu!
Almanya'da vahşet yaşandı! Ülkenin güneyinde bulunan Bavyera eyaletindeki bir evde 7 bebeğe ait ceset bulundu. Evde çok daha fazla sayıda ceset olduğu düşünülüyor. Alman polisi şimdi bebeklerin nasıl öldüklerini araştırıyor.

Alman basınında manşetlere taşınan korkunç olay, Çek Cumhuriyeti sınırındaki Wallenfels kasabasında gerçekleşti.

Polis açıklamasında bebek sayısının "muhtemelen" ifadesiyle verilmesi, toplam sayının daha yüksek olabileceği yorumlarına neden oldu.

Açıklamaya göre, bebekler üzerinde adli inceleme devam ediyor ve sürecin "bebeklerin kötü durumları nedeniyle" gelecek haftadan önce tamamlanması beklenmiyor.

Bebeklerin ne kadar süre orada kaldıkları ve nasıl öldükleri henüz net değil. 

Polis, dairenin eski sakininin 45 yaşındaki bir kadın olduğunu, ancak henüz sorgulanmadığını bildirdi. AFP'nin Alman Bild gazetesinden aktardığına göre; söz konusu kadın eşiyle 18 yıl o dairede yaşadı. Çiftin üç çocuğu vardı. Kadının diğer ilişkilerinden de dört çocuğu bulunuyordu. Bild'in haberinde, kadının sık sık hamile kaldığı ve hamile olduğunu gizlemeye çalıştığı belirtilirken, adı açıklanmayan bir kaynağa dayandırılarak dört kez düşük yaptığı öne sürüldü. Eylül ayında eşiyle tartıştıktan sonra evden taşınan kadının, sarhoşken, eşine evde bebek cesetleri sakladığını söylediği öne sürüldü. 

Almanya'da son yıllarda çok sayıda bebek cinayeti işlenmişti. Geçen mayıs ayında bir kadın iki çocuğunu öldürüp dolapta saklamaktan 3.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Son yılların en ürkütücü vakası 2008'de yaşanmıştı. 42 yaşındaki bir kadın, yeni doğan sekiz çocuğunu da öldürmekten hüküm giymişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.