Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Almanya'da Facebook'un merkezine saldırı
Facebook'un kurucusu Zuckerberg'in Müslümanlara destek mesajı yayımlamasının ardından, sitenin Hamburg'daki merkezine ırkçı bir grup tarafından taş ve gaz bombalarıyla saldırı düzenlendi.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Amerika'daki İslamofobi'yi eleştiren bir mesaj yayımlamasının ardından Almanya'da ırkçılar harekete geçti.

Hamburg'da yaklaşık 15-20 kişinin,Facebook'un merkezine taşlar, gaz bombaları ve boya şişeleriyle saldırı düzenlediği bildirildi.

Yaralanan yok

Hamburg Polisi'nden yapılan açıklamada, saldırı sonrası yaralanan olmadığı aktarılırken, saldırganların yaya olarak olay yerinden kaçtıkları kaydedildi.

Duvarlara sprey boyayla "Facebook'u beğenme" yazdıkları belirtilen saldırganların kimliğinin henüz belirlenemediği ifade edildi.



Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, ABD'de başkan aday adayı Donald Trump'ın "ülkeye Müslümanları almama" açıklamasının ardından bir destek mesajı yayımlamış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kendi Facebook hesabı üzerinden Türkçe ve İngilizce yayımladığı mesajda Zuckerberg'e teşekkür etmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.