Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Almanya'da kuş gribi yayılıyor

Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdurduğu açıklandı.

ULUSLARARASI TİCARET OLUMSUZ ETKİLENECEK!

Alman yetkililer kuş gribi vakalarından dolayı uluslararası ticaretin olumsuz yönde etkileneceğini düşünüyor. Zararın asgari düzeyde tutulabilmesi için çaba harcadıkları belirtiliyor. Yetkililer şimdiye kadar Japonya, Güney Kore, Hong Kong ve Bosna-Hersek'in Almanya'dan kanatlı hayvan ürünleri ithalatını durdurduklarını belirtti.

H5N8 VİRÜSÜNE RASTLANDI

Aşağı Saksonya Eyaleti Tarım Bakanlığından yapılan açıklamada, Peine bölgesindeki Eixer gölünde ölü bulunan bir yaban ördeğinde, kuş gribine neden olan H5N8 virüsünün tespit edildiği açıklandı.

Aşağı Saksonya Eyaleti Tarım Bakanı Christian Meyer, kanatlı hayvanların bulunduğu tesis ve işletmelere koruma önlemlerini sıkı sıkıya uygulamaları çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.