Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş gün zileli ankara emniyet müdürlüğü cizrede yangın

Almanya'dan Kosova'ya 17 milyon euroluk yardım!

Kosova Hükümeti ve Almanya mali yardım anlaşmasına vardılar. Bu anlaşma sonucu su ve artıklar işletmeciliğine dair değişik projeler için Almanya Kosova’ya 17 milyon euro yardımda bulundu. Başbakanlık medya merkezinde düzenlenen imzalama töreninde, anlaşmayı Kosova adına Maliye Bakanı Adullah Hoti, Almanya adına ise Almanya’nın Priştine Büyükelçisi Angelika Viets imzaladılar. İmzalan anlaşmanın ardından bir konuşmada bulunan Kosova Maliye Bakanı Adullah Hoti, anlaşmayı çok olumlu değerlendirip, Almanya tarafından Kosova’ya verilen bu yardımların Kosova vatandaşları için önemli olan projelerde kullanılacağını söyledi. Bakan Hoti bu vesile ile bu mali yardım ve destekler nedeniyle Almanya’ya teşekkür etti.

Almanya’nın Priştine Büyükelçisi Angelika Viets, Almanya 1999 yılından yani savaşın sona ermesinde sonra, bugüne dek, Kosova’nın gelişmesi için Kosova’yı 500 milyon Euro ’dan fazla bir mali yardımla desteklediğini açıkladı. Almanya’nın Priştine Büyükelçisi Angelika Viets, “500 milyon euro yardımın son bölümünü oluşturan 17 milyon euroyu da bugün Kosova Maliye Bakanlığına devrettik” derken, 2016 yılında da Almanya’nın Kosova’ya 57 milyon euroluk bir yardım paketi hazırladığını bildirdi.

Kosova başbakanlık medya merkezinde Almanyanın 17 milyon euroluk yardımı anlaşmasını Almanya’nın Priştine Büyükelçisi Angelika Viets ve Kosova Maliye Bakanı Adullah Hoti imzaladılar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.