Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

Anonymous yine savaş açtı!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de yaşanan siber saldırı krizinin de sorumlularından olduğu bilinen tanınmış hacker grubu Anonymous, bu kez de Tayvan polisine savaş açtığını duyurdu. Nedeninin ise haksız yere idama mahkum edildiği düşünülen iki göçmen olduğu belirtildi.

Kısa süre önce idama mahkum edilen iki Burmalı göçmenin, aslında polis tarafından işkence gördükten sonra itirafta bulunduklarının ortaya çıkmasının ardından kamuoyunda şiddetli tartışmalar yaşanmış, konuyla ilgili resmi açıklamalar gelmişti. En nihayetinde ise hacker grubu Anonymous da konuya müdahil olduğunu duyurdu…


7 site hack’lendi

Facebook üzerinden yayınlanan videoda maskeli Anonymous üyesi; Tay halkının turizm sektörünün söz konusu olaydan etkilenmemesi için suçlandığını söyledi. Tayland polisi ise iddiaları yalanladı ve hacker’lardan korkulmadığını açıkladı.

Öte yandan Anonymous’un hack’leneceğini ifade ettiği 15 ayrı web sitesinin 7’sinde, 6 Ocak 2016 itibarıyla söz konusu iddianın gerçekleştirildiği kaydedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.