Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

AP Başkanı: Türkiye'yi vize serbestisi yok
Schulz, şartlar yerine getirilmeden parlamentonun konuyu ele almasının söz konusu olmayacağını açıkladı. Schulz, bu nedenle kendisinin konuyu komisyona havale etmediğini de söyledi.

TÜRKİYE, TERÖRLE MÜCADELEYİ YUMUŞATMAZSA VİZE YOK

Zaman olarak hala her şeyin hala mümkün olduğuna dikkat çeken Schulz, Türkiye’nin istenilen değişiklikleri henüz ele almadığına vurgu yaptı. Schulz, "Ben Türkiye’nin bunu yapabileceğini göremiyorum" dedi.

TÜRKİYE TERÖR YASASINI MECLİS'TE GÖRÜŞSÜN

Türkiye’nin vize serbestisi için gerekli 72 şartın, aralarında terör yasası ve kişisel bilgiler konusundaki düzenlemelerin de yer aldığı beşini yerine getirmediğini belirten Martin Schulz, Türkiye’nin bu konuları ne zaman parlamentoda ele alacağına karar vermesi gerektiğine vurgu yaptı.
Schulz, "Biz de ancak o zaman hareket planımızı buna nasıl adapte edebileceğimizi düşünebiliriz" dedi. AP Başkanı Schulz, Ekim ayında onayın çıkması için Türkiye’nin şimdiden parlamentoda konuyu ele almaya başlaması gerektiğini de söyledi. Türkiye’nin anlaşmazlık neticesinde Avrupa’ya sığınmacıların gitmesine izin vereceğini düşünmediğini de kaydeden Schulz, iki taraf arasında kapsamlı bir anlaşma yapıldığını ve bunun basitçe iptal edilemeyeceğini hatırlattı. Uluslarası alanda böyle politika yapılamayacığına vurgu yapan Schulz, Türkiye’nin de böyle bir politika izleyeceğini sanmadığını dile getirdi.

BURHAN KUZU'NUN TWEETİ!


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof.Burhan Kuzu, Avrupa Birliği ile Türkiye arasında yapılan mülteci anlaşması çerçevesinde alınan Türk vatandaşlarına vizesiz seyahat hakkıyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunmuş, mültecileri göndeririz açıklamasını yapmıştı..



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferit 8 yıl önce

Yine kandırıldık

Avatar
misafir 8 yıl önce

VİZE YOK HADİ SIKIYSA MÜLTECİLERİ AVRUPAYA GÖNDERİN HEP BOŞ LAF AVRUPA NE DERSE SİZ ONU YAPACAKSINIZ