Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Avrupa'nın terör sevgisi

Avrupa ülkelerinin siyasi ve mali olarak PKK terör örgütüne destek verdiği bilinen bir gerçek. Fakat bu destek artık göz önünde yapılabiliyor.

AFP gazetesi, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin tarafına geçerek onların mevzisinden askerle çatışma anlarını görüntüledi.

TERÖRİSTLERİN SALDIRDIĞI ANLARI GÖRÜNTÜLEDİLER




Nusaybin ilçesinde çekilen görüntüler, sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçede güvenlik güçleriyle çatışan teröristlerin hareketlerini gözler önüne seriyor.

BARİKAT ÖRDÜLER



Bazı fotoğraflar ise barikatlara kaldırım taşıyan teröristlerin görüntüleri yer aldı.

SUR'DA DA GÖRÜNTÜLEMİŞLERDİ



Fransız haber ajansı AFP daha önce de Fransa art arda gelen terör olaylarıyla sarsılırken, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki teröristlerin arasına girip 'hendek' propagandası niteliğinde fotoğraflar çekmişti.

LONDRA'DA PKK YÜRÜYÜŞÜ




PKK'ya Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'da PKK'lılara yönelik operasyonları protesto etmek için  yürüyüş düzenlendi.


İngiliz ve İskoç milletvekilleri Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik canlı bomba saldırısı düzenleyen ve 29 kişinin ölümüne neden olan Abdülbaki Sömer’in posterleri altında yürüdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 8 yıl önce

Bunlar nasil bir capsiz osmanlinin ezik ve capulcu hainleri..

Avatar
murat 8 yıl önce

osmanlının başına faşizmi bela edenlerin savaşı cepheye kadar gelmişler yakında kendileri savaşaçak.

Avatar
çanakkale 8 yıl önce

osmanlı adına yatan ermeni rum kürt arap yatan askerleri var.başımıza bela egitim için avrupaya giden .memlekete belayı faşizmi getiren beyaz türklerden türedi faşizm.

Avatar
çanakkale 8 yıl önce

hala enkazı kalkmadı.şimdi abd kontrolünde....

Avatar
çanakkale 8 yıl önce

yüzyıllık yeni enkaz suriye.çoçuklarımıza enkaz bıraktık tarih kitaplarına yazaçaklar.