Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber afrika

Avusturya'da 15 Temmuz şehitlerini anma programına engel

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Başkanı Cem Aslan, AA muhabirine açıklamalar yaptı. Aslan "15 Temmuz Şehitleri Anma" programını gerçekleştirmek üzere Fleming's Hotel ile sözleşme yaptıklarını ancak söz konusu sözleşmenin bugün iptal edildiği haberinin kendilerine iletildiğini açıkladı.

"SÖZLEŞME FESHEDİLDİ"

Otelin gerekçe olarak, "gelen tepkileri" gösterdiğini belirten Aslan, "15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı'nı düzenleyeceğimiz otelden gelen telefonda sözleşmenin iptal edildiği bildirildi. Yetkililer bana, gerek sosyal medya üzerinden gerek telefon ve mail yoluyla çok tepki aldıklarını, bu durumun otelin imajını zedelediği gerekçesiyle sözleşme maddelerinde yer alan 'Fleming's Hotel, imaj zedelenmesine yol açacak programları iptal etme hakkına sahiptir' maddesine dayanarak salon sözleşmesinin feshedildiğini aktardı." dedi.

OTELE BASKI YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Aslan, organizasyonun iptali için Türkiye karşıtı grupları biraraya geldiğini be otele baskı yaptığını düşündüğünü açıkladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.