Öne Çıkanlar terörist ışid türkiye terör örgütü terör

Avusturya'da çirkin Türkiye afişi
15 Temmuz'da FETÖ tarafından yapılan ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi Batılı ülkelerde büyük hayal kırıklığına uğrattı. Batı medyasında her gün Türkiye'nin aleyhine yayınlar yapılırken, birçok batılı siyasetçi de Türkiye'ye nefret kusuyor.

DIŞİŞLERİ BAKANI TÜRKİYE'Yİ SUÇLADI!

Başta PKK ve birçok terör örgütüne destek sağlayan Avusturya'da darbe kalkışmasının ilk gününde beri Türkiye'nin aleyhine yayın yapan ülkeler arasında. Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz, darbe kalkışmasından sonra yaptığı açıklamalarda Türkiye'yi suçlayan ifadeler kullanırken, darbe kalkışmasına ve darbecilere ise tek laf etmedi.

BAYRAK ASMAK YASAKLANDI!

Avusturya'nın Wiener Neusttadt şehrinde ise Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı çıkan Türklerin evlerine ve balkonlarına Türk bayrağı asması yasaklandı. 

ERDOĞAN ALEYHİNE YAYIN YAPIYORLAR!

Avusturya basını ise darbe kalkışmasının yaşandığı ilk günden beri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aleyhine yayınlar yapmayı sürdürüyor.






SKANDAL AFİŞ!

Avusturya'nın başkenti Viyana'da ise Türkiye'ye olan nefreti gözler önüne seren bir afiş asıldı. Viyana Havalimanı'na "Türkiye tatili ile sadece ERDOĞAN'ı destekliyorsunuz, gitmeyin!" afişini asan Avusturya, Türkiye'ye olan nefretini bir kez daha ortaya koydu.

YAZI SONUNDA KALDIRILDI!

Dışişleri bakanlığı medyada yer alan haberlerden sonra harekete geçti.. Avusturyalı yetkililerle iletişime geçen Türk Dışişleri, yazının kaldırıldığını duyurdu.

ABD VE AVRUPA MEDYASI ÇOK RAHATSIZ!

Amerika, Almanya, İngiltere ve Belçika gibi ülkelerin medyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye ile ilgili çirkin suçlamalara yer verilirken, FETÖ'cü cuntacıları öven analizlere yer veriliyor. Batılı ülkelerinin liderleri ise darbe kalkışmasını kınamanın ötesine geçmezken, darbecileri korumaya dönük uyarılarda bulunuyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer 8 yıl önce

Şerefsiz hian batı . Beslediğiniz teröristler gün gelecek ülkenizi kan gölüne çevirdiğinde. Türklarden aman isteyeceksiniz

Misafir Avatar
Seyit Ahmet ÖZCAN 8 yıl önce @ömer

İNŞALLAH kardeşim o günleride göreceğiz. Ellerin derty görmesin. Ülkeye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaya devam edelim

Beğenmedim! (0)
Avatar
Salim Akin 8 yıl önce

Buna söylenecek çok şey var...Ahmaklık cahillik tavan yapmış BUNLARIN nergisinden başlayasın Düşmanlığında bir şerefsizliği var lakin bunlar daha aşağıda

Avatar
İbrahim 8 yıl önce

Osmanlı ya yenildi çanakkale de yenildi şimdi ellerini ateşe sokmadan pkk daiş olmadı fetö yine başaramadılar kahroluyorlar ne yapsalar boş ğöklerden gelen bir karar vardır biz ne ırak ne suriye ye benzemeyiz ya istiklal ya ölüm

Avatar
Frank Çetin 8 yıl önce

Biz konuşma hakkını zamana bırakacağız,zamanı gelince görüşeceğiz....Düşmanca tavırlarınızın bir gün hesabını vereceksiniz.unutmayacağız unutturmıyacağız...!!!!!!

Avatar
ISMAIL 8 yıl önce

HEPINIZE TURKLERIN YARAGI GIRMIS AMINA KOYDUGUMUN GAVURLARI

Avatar
ismail 8 yıl önce

hepinize turk lerin yaragi girmis amina koydugumun gavurlari

Avatar
kaynana 8 yıl önce

Allah daima bizimle beraberdir , keyif getirenler kahru perişan etsin düşündüklerini onlara çevirsin inşaAllah.

Avatar
Vatan 8 yıl önce

Siz ve sizin gibi bütün alçakların hain ve teröristlerin hepsi asılacak idam edilecek buna kimse ne batı köpekleri nede diğer köpeklerinin gücü yetmeyecek inşAllah batı az kaldı dizinde köpek gibi yalvarıor turkiyeye diz çökeceğini gün yakındır lakin önce içerideki bütün çakal hain terörist alçak ve pislikleri temizleyelim sıra sizde gelecek kefereler.