Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

Aylan'ın fotoğrafıyla sert yanıt

New York Belediye Başkanı Bill de Blaşio, Suriyeli mültecileri kabul etmeyeceklerini açıklayan New Jersey Valisi ve Cumhuriyetçi Parti'den başkan aday adayı Chris Christie'ye, sahile vuran 3 yaşındaki Aylan'ın fotoğrafı ile yanıt verdi.

ÇOCUKLARA BUNUN OLMASINI MI İSTİYOR?

Chris Christie'yi, 'kalpsizlik' ve 'Amerikan rüyasına ihanet etmekle' suçlayan De Blaşio, sahile vuran Suriyeli 3 yasındaki Aylan Kürdi'nin cansız bedenini gösteren fotoğrafı elinde sallayarak, "Bu fotoğrafla ilgili Vali Christie, bu fotoğrafla ilgili ne düşünür bilmek isterim. Bu fotoğraf insanlık kirizi kurbanlarının, masum insanların mülteci olarak kabul edilmemesinin bedelini gösteriyor. Bu fotoğraf dünyayı ayağa kaldırdı. Küçük çocukların bile mülteci olarak kabul edilmemesini isteyen Christie, insanların sonunun böyle olmasını mı istiyor? Çocuklara bunun olmasını mı istiyor" diye konuştu.


GÖÇMENLERE KAPILARI KAPATMAK İKİ YÜZLÜLÜK OLUR

Christie'nin açıklamalarını ABD için utanç olduğunu vurgulayan New York Belediye Başkanı, "Bu ülke göçmenlerden kurulu. Kuşaklar boyunca göçmenlere kapımız açık oldu. Eminim ki Christie'nin ataları da göçmen olarak bu ülkeye geldi. Durum böyle iken, göçmenlere kapımızı kapamayı istemek iki yüzlülükten başka birşey değildir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.