Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei KPSS

Azerbaycan operasyonları durdurma kararı aldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Vagıf Diyargahlı, Azerbaycan'ın tek taraflı olarak askeri operasyonları durdurduğunu açıkladı. Diyargahlı, "Barış için çabalayan ve uluslararası kurumların çağrılarını dikkate alan Azerbaycan, operasyonları tek taraflı olarak durdurma kararı aldı" açıklamasını yaptı.

2 BÖLGE ERMENİSTAN GÜÇLERİNDEN TEMİZLENDİ

12 askerinin hayatını kaybettiğini açıklayan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan Ordusu'nun Goranboy ve Naftalan kentleri için tehlike oluşturan Talış köyü etrafındaki tepe ve Seysulan yerleşim biriminin Ermenistan güçlerinden temizlendiğini duyurdu. Lele tepesi de Azerbaycan ordusunun kontorüle geçti. 

6 TANK, 15 TOPU İMHA EDİLDİ, 100'DEN FAZLA ERMENİ ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Bakanlık, çatışmalarda Ermenistan Ordusu'na ait 6 tank ve 15 topun imha edildiğini, öldürülen veya yaralanan Ermenistan askeri sayısının 100'den fazla olduğunu ifade etti. Ermenistan ise ölüleri saklayarak sadece 18 olarak gösteriyor.

DAHA AĞIR DARBE VURURUZ!

Azerbaycan'dan yapılan açıklamada Ermenistan'a gözdağı verildi. Yapılan açıklamada "Ateşkesin tekrar ihlâli durumunda Ermenistan'a daha ağır darbelerin vurulacağı" ifadesine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANBEY 8 yıl önce

AKLIM ALMIYOR BENIM ALAN VARSA DESIN ISGAL ALTINDA TOPRAGIN YARISINI ALIYOSUN AMA ATESKES ILAN EDIYOSUN??? BIRDE GERICEKILIYOSUN SAKAMI BU

Avatar
Ayhan Gidici 8 yıl önce

Bildiğim kadarıyla Ermenistan işgalci ve Azerbaycan topraklarımı almadan bu iş sulh olmaz diyor.!.
Peki dünkü Ermeni saldırısında haklı olduğu halde neden sadece iki köy ve bir tepeyi geri alıp tek taraflı ateşkes ilan ettiler.!?.
İşgal edilmiş topraklarını geri alacak gücün varken.!.
Karşı taraf saldırıya geçtiği için kendini savunma hakkı elinde iken ve dünyanın hiçbir gücü saldırıyı durdurun açıklaması yapmamış iken tek taraflı ateşkes ilanı niye ey Azerbaycan.?????.!!!!!!!!!!!!.

Avatar
Necmettin 8 yıl önce

Aklı almayan lara 1 bu dünyanın türkler üzerinde oynadığı bir oyun rusya hylar önce ermenistan büyük us kurdu pkk kapları ermenistanà taşındı anlayacağınız türkiyeye ve azerbaycan savaşa zorluyorlar türkiye ve azerbaycan için savaş çok erken