Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Azeri vekil: Bugün Türkiye'ye sahip çıkma zamanı!
Aydın’ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 7. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali’ne konuk olan Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkan Vekili ve Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Türk coğrafyasına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Terör örgütünün Türkiye üzerinde oynadığı kirli oyunlara dikkat çeken Azeri Vekil, şunları söyledi:

"Tüm Türk coğrafyasındaki acıları paylaştım ve en son kaleye geldim. Son kale Türkiye. Bu oyunlar sadece bir terör örgütünün oyunları olduğunu mu düşünüyorsunuz? Arkadaşlar yüz yıl sonra bu vatan topraklarında tekrar bir Çanakkale Savaşı’ndan geçiyoruz. Bunun farkında olmalıyız. Bunun alt senaryolarını çok iyi okumanız gerekir. Bu terör örgütü hadisenin görünen tarafıdır. Bunun görünmeyen tarafını da göreceksiniz. O görünmeyen taraf nasıl bir senaryo kurmuş bu bölgede. O kurulan senaryoda bedeli kim ödeyecek? O bedeli biz ödeyeceğiz. Bir dönemler nasıl ödetmek istemişlerse yazmıştırar o antlaşmalarda, ama uygulatmadılar. Dedelerimiz izin vermedi. Onlar da o yazdıklarını hiç bozmadılar. Zamanı geldiğinde tekrar gündeme koyarız düşüncesiyle raflara koydular"

"BUGÜN TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR"

Paşayeva, tüm Türk coğrafyasına çağrıda bulunarak, "Bugün Türkiye’ye sahip çıkma zamanıdır. Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Türkiye’nin yanında olma zamanıdır. Çünkü bu kale yıkılırsa, Türk Milletine daha büyük acılar yaşatılır. Bu kalenin yıkılmaması gerekir bu bölgede. Azerbaycan söz konusu olursa, o kaleye de sahip çıkacaksınız. Çünkü yıkılan tüm kalelerin acısını biz çekeceğiz, bizim insanımız çekecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ş.hamit Karataş 8 yıl önce

Tebrikler can kardeşim işte biz bu olmalıyız