Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Azılı Türk düşmanı dışişleri bakanı oluyor

Merkel ve Schulz, Türkiye'nin AB'ye girmemesi için alınan önlemler üzerine anlaştı. Yapılan Türk düşmanlığını karşılığını gün geçmeden alan Sosyal Demokrat Parti lideri Martin Schulz, başkanlık görevini Andrea Nahles’e bırakacak.

SCHULZ DIŞİŞLERİ BAKANI OLACAK

5 aydır bir noktaya gelinemeyen koalisyon çalışmalarında Türkiye'ye çirkin iftiralarda bulunan Alman siyasetçiler, hazırlatılan taslakta mutabık kalarak paylarını aldı.

"Türkiye'de demokrasi, hukuk devleti ve insan haklarının durumunun uzun süredir kötüye gittiği ve bu nedenle AB üyelik müzakerelerinde hiçbir yeni faslın açılmaması, görüşülen hiçbir faslın da kapatılmaması" maddesi üzerine anlaşmayı kabul eden Schulz, karşılığını Dışişleri Bakanı olarak alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.