Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Barzani Afrin operasyonu hakkında konuştu

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) gerçekleştirilen bağımsızlık referandumu sonrasında ortadan kaybolan eski Başkan Mesud Barzani, Afrin'e yönelik operasyona ilişkin sosyal medyada bir mesaj yayınladı.

Barzani, "Afrin'deki sivil can kayıplarından dolayı endişeliyiz." dedi.

"SAVAŞ VE ŞİDDET DAHA DA BÜYÜKTÜR"

Barzani, Afrin'e yönelik operasyona ilişkin sosyal medyada yayınladığı mesajda savaş ve şiddetin sorunları çözmeyeceğini belirtti ve"Savaş ve şiddet sorunları daha da büyütür." dedi.

Barzani, paylaşımında, "Savaş ve şiddetle sorunlar daha da derinleşip büyüyecektir. Afrin'e yönelik saldırıların en kısa sürede bitmesini ümit ediyoruz." açıklamasını yaptı. 

"KAYGILIYIZ"

Mesud Barzani, savaş ve şiddetin sorunları çözmeyeceğini belirterek, "Afrin'deki sivil can kayıplarından dolayı endişeliyiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.