Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

Bataclan saldırısının sembolü genç kadın ilk kez konuştu

İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre, genç kadın erkek arkadaşının da anne-babasının da hamile olduğunu videoyu izlediklerinde öğrendiğini söyledi.

Genç kadın, Bataclan konser salonundaki saldırıdan camdan atlayarak kaçmaya çalıştığı ve bu sırada saldırganlara, "Yardım edin... Hamileyim..." diye yalvardığı görüntüler yan binada bulunan bir gazetecinin kamerasına takılmıştı.

Haberde Parisli genç kadının 20'li yaşlarının sonlarında olduğu ve 10 haftalık hamile olduğu da ifade edildi.

Genç kadın üç ay dolana kadar hamileliğini açığa vurmayı tercih etmediğini belirterek, "Konseri balkondan izliyordum. Saldırganlar geldiklerinde aşağı inemedim, o nedenle yukarı çıktım. Birileri beni yukarı çekene kadar beş dakika orada asılı kaldım" diye konuştu.

KURTARAN GENÇ DE ORTAYA ÇIKTI

Genç kadını kurtaran 'Sebastian' isimli kişi ise Fransız La Provence gazetesine konuştu.

Sebastian, "Aşağıdaki insanlara atlarsa kurtarmaları için yalvarıyordu. Ama aşağıda bir kaos yaşanıyordu. Yerden 15 metre yükseklikteydik. Kadını 5 dakika kadar tuttum sonra yorulduğunu söyledi ve içeri girmesine yardım etmemi istedi. Ben de öyle yaptım" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.