Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Sendikaların çağrısıyla Brüksel'de bir araya gelen 60.000’den fazla işçi, çalışma sürelerinin uzatılmasını ve emeklilik yaşının yükseltilmesini de içeren yeni kemer sıkma politikalarını protesto etmek için sokağa çıktı.

20 YARALI 23 GÖZALTI
Protestocularla polis arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışma da 20 kişi yaralanırken, 23 protestocu da polis tarafından gözaltına alındı.



Getirilmek istenen reformlar arasında maaş zamlarının düşürülmesi, elektrikten alınan vergilerin artırılması, emeklilik yaşının 67’ye çıkarılması ve çalışma süresinin 38 saatten 45 saate çekilmesi de bulunuyor.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koray 8 yıl önce

Ben Hollandada yasıyorum ve bütün Avrupa'yı gezdım

Avrupa'da ınsan hakları sadece hırıstıyan olanlara bızım gıbı muslımanlar ıkıncı vatandaş sayılıyor

Insanlar hakları sadece onlara

Avatar
Kayiş kayiş 8 yıl önce

Adamlar ozgurulk ulkesi bunlarin hali turkiye nin polisi orantisis guç kulaniyor bu ne şimdi nasil olsa avrupa onlara her şey yakişir

Avatar
john dundar dan 8 yıl önce

Aciklama yapacak bekliyoruz

Avatar
Muhammet Yüce 8 yıl önce

Sahtekarlık abidesi ABD Köpeği Avrupa kaygıliyız insanlar zamları emekli maaş ve yaşlarını protesto ediyor bu yüzsüzlük bu ne klasiktir bize ders vermeye kalkan avrupa esasen.bir hiçtir.

Avatar
kaygiliyim 8 yıl önce

Gezi olaylarında canlı yayın yapan cnn nerde???????acaba onların ulkesindede kendi hükümetini ve polisini karalayan adamlar madamlar varmi

Avatar
Ali 8 yıl önce

Vatandaşlar belçikaya fransaya seyahat etmesinler kaygıyla izliyoruz polis orantısız güç kullanıyor :))

Avatar
turan 8 yıl önce

Endişe ve kaygıyla izliyoruz

Avatar
Çotanak 8 yıl önce

Meyveleri sarınca karınca günah varmı karıncayı kırınca Hakkı'n huzuruna varınca Hakkı'nı alır sizden karınca