Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Bermuda Şeytan Üçgeni'nde gemi battı! Peki gemi neden alabora oldu?

28 yolcu ve 5 mürettebatıyla Amerika'nın Florida eyaletinden demir alan ve Puerto Rico’nun San Juan kentine giden kargo gemisi battı. Battığı yer ise yıllarca komplo teorilerine kapı aralayan Bermuda Şeytan Üçgeni'ydi.


ABD'li yetkililer gemideki eşya, filika ve can simitlerine ulaştı. Ancak geminin kendisi henüz bulunamadı. Kargo gemisinin şiddetli fırtına yüzünden battığı belirtiliyor. Fırtına nedeniyle arama ve kurtarma çalışmaları da sekteye uğruyor.

Bermuda Şeytan Üçgeni'nde kaybolan gemiyi aramak için tüm imkanlar seferber edildi. Mürettebatla kurulan son bağlantıda geminin su aldığı ve mürettebatın suyu dışarı atmak için uğraştığı ileri sürüldü.

Yıllarca Bermuda Şeytan Üçgeni'nde kaybolan gemiler ve düşen uçaklar komplo teorilerini de beraberinde getirmişti. Bölgede doğaüstü güçlerin olduğuna dair bir inanış vardı. Ancak bilimadamları yaptıkları araştırmalar sonucu bermuda şeytan üçgeninde uçakların düşmesi ve gemilerin batmasına neden olay şeyin "denizin tabanından çıkan doğal gaz" olduğunu kanıtladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.