Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Kurulduğu 1954 yılından bu yana bilim dünyasının en önemli kurumları arasında yer alan Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nde (CERN) çekilmiş olduğu iddia edilen bir video, ortalığı fena halde karıştırdı.

Siyah pelerin giymiş 8 kişi, CERN’de bulunan Şiva heykelinin önüne geliyor ve içlerinden bir tanesi (kadın) pelerinini çıkararak yere uzanıyor. Yanına yaklaşan başka bir kişi ise videoyu çeken kişinin iddialarına göre kadını bıçaklamaya başlıyor. Gördükleri karşısında şoka uğrayan video kaydedicisi ise panikle olayın yaşandığı yerden uzaklaşıyor.

Video öylesine viral bir şekilde yayıldı ki CERN, yaşanan bu olaydan ötürü resmi sitesinden şu açıklamayı yapmak zorunda kaldı: "Bahse konu olan videodaki olayların gerçeklikle alakası yoktur. CERN, üstlendiği misyon gereği dünyanın dört bir yanından bilim insanlarını ağırlayan bir kurumdur ve yılın her günü araştırmalarına devam eder. CERN'de bulunma hakkı kazanan insanlar bazen mizahı biraz abartabilirler, bu olayda gerçekleşen de tam olarak budur. Videonun çekildiği alan bir ofis binasıdır ve sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı bir yerdir. Konuyla ilgili araştırmalarımız devam etmektedir."

‘Satanist ayiniyle insan kurban edildiği’ iddia edilen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.