Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

Birleşmiş Milletler'den Trump'ın o sözlerine tepki!
ABD'de 2016 yılı Kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Donald Trump'ın seçim kampanyasında, Müslümanlara karşı kullandığı ifadeler Birleşmiş Milletler'i rahatsız etti.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) Sözcüsü Melissa Fleming, ABD'de 2016 yılı Kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Donald Trump'ın seçim kampanyasında, Müslümanlara karşı kullandığı söylemlerden kaygı duyduklarını söyledi.

Sözcü Melissa Fleming, Cenevre'de düzenlediği basın toplantısında, Seçim kampanyasında kullanılan retoriğin ABD'ye yerleştirilecek savaş mağduru sığınmacılara yönelik son derece önemli bir programı tehlikeye sokacağından endişe duyuyoruz. ABD, yeniden yerleşimi sağlayan en önemli ülkelerden biri. Oraya gidecek Suriyeliler, en az iki yıl değişik kurumların güvenlik süzgecinden geçmeyi bekliyorlar zaten dedi. BM'nin göçmenlik politikasının 'dini olmadığını' vurgulayan Fleming, Trump'ın söylemlerinin, ABD'ye yerleştirilecek sığınmacılar programını tehlikeye atabileceğini söyledi. Fleming, Seçim propagandasında kullanılan bu sözler yüzünden süreç durursa yazık olur dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.