Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Brüksel polisi PKK'yı korumaya devam ediyor
 Belçika ve Avrupa'nın başkenti Brüksel terörle sarsılıyor ama polis terör örgütü PKK'nın şehrin göbeğindeki çadırını korumaya devam ediyor.

Şu ana kadar meydana gelen 3 farklı saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı.

TERÖRİST PKK'YA "TERÖR" KORUMASI

Buna rağmen Brüksel'de bulunan ve üzerinde terör örgütünü simgeleyen bez parçalarının bulunduğu terör örgütü çadırı, Belçika polisi tarafından koruma ablukasına alındı.

PKK ÇADIRI İÇİN "İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu PKK çadırı için "Belçika orada kalkıp onların paçavrasını dalgalandırmak suretiyle çadır kurmalarına izin verebiliyor. Bunlar dürüst değil, samimi değil. Bunlar ikircikli davranıyorlar. Dürüst olun, samimi olun. Karşınızda aldanacak bir Türkiye yok, bir Türk milleti yok. Bunu biliniz. Bunun adı teröre teslim olmaktır. Bunlar teröre teslim oldular." şeklinde konuşmuştu. Erdoğan'a twitter'dan cevap veren Belçika Başbakanı Charles Michel ise "İfade özgürlüğü demokrasilerin temelidir" yazarak PKK'lı teröristleri savunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.