Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Can Dündar ve Erdem Gül yargılanıyor

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün MİT TIR’ları ile ilgili casusluk yaptıkları haberler nedeniyle yargılandıkları davanın ikinci duruşması bugün görülüyor.

Çağlayan Adliyesi'nde görülecek dava 10:00'da başladı.

DAVA KAPALI GÖRÜLÜYOR

24 Mart'taki duruşmada davanın kapalı görülmesine karar veren İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, milletvekillerinin duruşma salonunu terk etmeyi reddetmesi üzerine davayı 1 Nisan'a ertelemişti.

CAN DÜNDAR'I VERMEYİZ BARİKATI

Davanın kapalı görülmesi kararıyla birlikte çok sayıda gazeteci ve milletvekilinin mahkeme salonunun önüne yığılarak barikat kurduğu ifade ediliyor.

KONSOLOSLAR KATILMADI

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün ’siyasal ve askeri casusluk’ suçundan yargılandığı davanın bugünkü duruşmasına tepki toplayan konsoloslar ise katılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil 6767 8 yıl önce

reise kimler diz çökmediki siz kimsiniz soysuzlar zaten reis domuz eti yemez sadece çöpe atar attır sizinde yeriniz orası inAllah

Avatar
hasan 8 yıl önce

can dundar yiyecegini yiyo zaten essekler surusu sizede cakayim candundar denen serefsiz ajan ada kimki desdekliyosa onada cakayim full.kampayali ))

Avatar
ali 8 yıl önce

hasan kardes haklisin derin devlet olmayinca ortalik orospu cocugu dolmus.sanki biz multeci olmusuz savci hakim anayasa mahkemesi ogretim gorevlileri universiteler chp hdp pkk pyd varda var derin devlet is basina gecmeli tayyip mite uflemeli bu kadar pic orospu cocugu namussuzla birlikde yasamak zorunda deyiliz

Avatar
jebacz kurdow 8 yıl önce

kaınızınkini yedirin