Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Charlie Hebdo çizerinden Paris yorumu

Paris'te 129 kişinin öldüğü ard arda yaşanan kanlı saldırılara sosyal medya tepkisiz kalmadı. Twitter'dan başlayan kampanya kapsamında on binlerce kullanıcı Parislilere desteklerini iletti. '#PrayforParis' (Paris için dua edin) hashtagi kısa sürede sosyal medyanın en çok paylaşılanlarındna oldu.

Ancak Charlie Hebdo çizeri Joann Sfar, sosyal medyadaki bu paylaşımlara kişisel Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve '#PrayforParis' (Paris için dua edin) hashtagine atıfta bulunarak "Paris için dua etmeyin" dedi.

Paylaştığı karikatürde "Dünya genelindeki dostlar, #PrayforParis için teşekkürler ama daha fazla dine ihtiyacımız yok. Bizim inanışımız müzik, öpüşmek, yaşam, şampanya ve eğlence. Paris'te hayat budur" ifadelerine yer verdi.

Paris'te 7 Ocak'ta da bir terör saldrısı yaşanmış, mizah dergisi Charlie Hebdo'nun binasına otomatik silahlarla gerçekleşen saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetmişti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.