Öne Çıkanlar haber botu zip perde forum En iyi bulut santral ömer kutay

Çin’in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi’nde patlama! 6 kişi öldü 13 kişi yaralı...

Çin’in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi’nde bugün öğleden sonra yerel saatle 15.50'de meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti 13 kişi de yaralandı.

Xinhua haber ajansının verdiği bilgilere göre, Çin’in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi’nin Liucheng ilçesi ve çevresinde meydana gelen patlamaların ilk saat 15.50'de oldu.



Dapu kasabasındaki patlamaya dair internete düşen görseller, patlama sebebiyle bir binanın yarısının göçtüğünü gösterdi. Görgü tanıklarının verdiği ifadelere göre de araçlar hasar gördü ve yaralılar bulunuyor.

Patlamanın olduğu alana sağlık personelleri ve kurtarma ekiplerinin sevk edildiği bildirilirken, patlamaya kargo paketlerinin neden olduğu iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.