Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Clinton, Assange'ı İHA'yla vurmak istediğini hatırlayamadı

WikiLeaks'in 2010 yılında, ABD'ye ait gizli diplomatik yazışmaları yayınlamasını engellemek için strateji belirmeye çalışan dönemin ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın sitenin kurucusu Julian Assange için "Bu adamı İHA’yla (İnsansız Hava Aracı) vuramaz mıyız?" dediği ortaya çıkmıştı.

ABD'de 8 Kasım'da gerçekleştirilecek seçimler için Demokrat Parti'den başkan adayı olan Clinton, dün Pennsylvania'da katıldığı bir basın toplantısında Assange hakkındaki sözlerine yanıt verdi. "Hiç şaka yapıldığını hatırlamıyorum" diyen Clinton, şöyle devam etti: "Öyle bir şey söylediysem, şaka yapmışımdır ama hatırlamıyorum. Clinton'ın kampanya danışmanı Robby Mook ise "WikiLeaks'çilerin söylediği hiçbir şey hakkında yorum yapmıyorum. Geçmişte pek çok suçlamada bulunmuşlardı" diyerek, iddialara yönelik soruyu geçiştirmişti. 

Sputniknews

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.